Дайте идей за цвят на централната конзола. Беше ми се олющило силиконвото покритие и са съм свалил всичко, свалих старото покритие и се чудя как да го направя. Колата е бордо знаете, а вътре е като всички други GTV-та.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Табло
Collapse
X
-
батка и аз точно това мисля сега да првя че много ме дразни! трудно ли се сваля? само конзолата ли свали или и пластмасато около скоростния лост? а за цвета - черен. друго няма да и стои добре. с какво смяташ да го боядисаш? във форума имаше една тема по въпроса и казаха че най-добре е със специален спрей дето не помня как се казваше. аз лично имам друга идея ама ако стане ще я видите на живо на италфеста или по сбиркитеняма вече Алфи, няма вече тръпка...
-
В ммента съм изкъртил всички черколяци, не се разглобява трудно даже много лесно, но зао дкат му хванеш целия замисъл на скрепяването. За цвят съм замислил - сребристо, нещо подобно ше стане като на новите конзоли,, на новите GTV-та, и няма да г боядисвам със спрей а с автмобилна боя и тгоре лак-глазурит че да няма повече драскане.
Comment
-
оригинална нова конзола от ВантоТрейд, половината конзола всъщност която е до скоростния лост и подлакътника е 150лв.
За 300-400 в Вилмар ми каза пича че цялата в кожа ще ми я направи с изтъняване при духалките за да си влезе като оригинална... та и аз мисля още...Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
лесничко
на мен като ми вкараха колата беше много изтъркана това нещо и реших проблема с евтин афтършейв и гъбичка /с по грубото/ и стана хубаво между другото .Мислех първо да го изтъркам и да го боядисвам, ама то стана матово черно и на мен ми харесва и не го пипах повече, щото като го баядисам след време така или иначе пак ще се наложи да се намесвам...GTV 2000 T.SPARK 16V LUSSO 150hp
BMW 525Da 163hp
Toyota Yaris 1.0 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerмдаа, и на мене тва ми беше идеята - да я облицовам в кожа, щото ще стане много красиво! сега търся къде да го направя.
намира се в ИталСервиз под моста след Плиска... вътре в самия сервиз са, няма надписи отвън.... на КГБ (Петко) волана там е правен и на много други също и си струва, ако можеш да си го позволиш разбира се, защото е малко по-скъпо от нова конзола....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment